Rólunk

Csapatunk már több éve foglalkozik fotózással és videó készítéssel. Az elmúlt évek alatt számos együttműködésben volt részünk, tömérdek új helyet látogathattunk meg és rengeteg tapasztalatot szereztünk. Célunk a maximális szint elérése minden egyes projectnél. Rugalmasság, megbízhatóság és fiatalosság jellemez minket. Legyen szó bármilyen kihívásról, motiváltan állunk elé és legjobb tudásunk szerint végezzük el azt. Ügyfeleinkkel hamar megtaláljuk a közös nevezőt, mindig jól megértjük egymást. Szerintünk a kommunikáció az egyik legfontosabb az eredményes munka elérésének érdekében.

Marci

Üdvözöllek a weboldalunkon! Én Kerekes Marcell vagyok, a Budapest Pictures egyik alapító tagja. Kiskoromtól kezdve érdekelt a mozgóképek világa, de csak 2017-ben kezdtem el komolyabban foglalkozni vele. A szakma kitanulásában hatalmas segítséget nyújtott nekem Andris, nem véletlen, hogy vele együtt vágtam bele a BPP-be. Az idő előrehaladtával számtalan területen sikerült tartalmat gyártanunk a magánszemélyektől kezdve, kisvállalatokon át a multinacionális cégekig. Célunk, hogy ügyfeleink gondolatait megvalósítsuk és ezzel értéket teremtsünk. Sikerünk kulcsa a rugalmasság és a kreativitás.

Andris

Czakó Andrásnak hívnak és már egészen kiskorom óta szenvedélyem a fotózás, illetve a videózás. Eleinte még a legkisebb kompakt kamerákkal tanultam bele ebbe az igen nagy világba, majd igyekeztem szépen fejleszteni tudásomat. A különböző internetes platformoknak köszönhetően, tudásomat naprakészen tudom tartani és akár a legújabb trendekkel tudunk előállni ügyfeleinknek igényeik esetén. Szinte mindenre nyitottak vagyunk legyen szó bármilyen kihívásról, mindig a legjobbat akarjuk kihozni az adott projektből. Ha pár szóban kéne magunkat jellemezni akkor azt tudnám mondani, hogy korszerű, fiatalos, rugalmas, megbízható és gyors. Kell ennél több? 😀

made with <3 by baksakristof.hu

Minden jog fenntartva © 2022